Bij het verkiezingsdebat over sport & bewegen van 4 maart heeft GEZOND Haarlemmermeer naar voren gebracht dat een a-politieke benadering de beste oplossing is om mensen in beweging te krijgen. Veel partijen zijn het er over eens dat sport & bewegen bijdraagt aan een goede gezondheid en dat het van algemeen belang is om zoveel mogelijk mensen aan het bewegen te krijgen. In Haarlemmermeer heeft de helft van de inwoners overgewicht en dit aantal neemt nog steeds toe.

Door gezamenlijk naar een oplossing te kijken in plaats van politieke verschillen te benadrukken, komen we tot efficiëntere besluitvorming en breed gedragen beleid. Ook bij onderwerpen rondom Jeugdzorg hebben wij als GEZOND Haarlemmermeer het initiatief genomen om juist a-politiek de handschoen op te pakken en om gezamenlijk te werken aan een oplossing.

Dit geeft precies aan waar wij als partij voor staan. Problemen en uitdagingen zijn niet links of rechts, conservatief of progressief en de oplossingen dus ook niet. Kijk waar je elkaar kan vinden om te komen tot gezamenlijke oplossingen.

Minder politiek, meer GEZOND verstand. Dat is waar het om draait!

U leest er alles over in het Haarlems Dagblad.

Deel dit bericht