GEZOND verstand & GEZONDE afweging

GEZOND Haarlemmermeer is een lokale politieke partij in de gemeente Haarlemmermeer. Ons partijprogramma bestaat uit lokale standpunten, zonder landelijke politieke inmenging of agenda. Onze standpunten zijn niet gebaseerd op bepaalde ideologieën of andere keuzebepalend gedachtegoed, zoals sociale klasse of religie.

Wij bepalen ons standpunt op ‘GEZOND verstand’. Wij kijken bij elk onderwerp wat het beste is voor de inwoners van de gemeente Haarlemmermeer. Wij maken hierbij een ‘GEZONDE afweging’ tussen de verschillende belangen.

Haarlemmermeer is een diverse gemeente bestaande uit 26 kernen. Met het samengaan met de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude ontstaat een dynamische gemeente bestaande uit 31 kernen. De grote verscheidenheid aan kernen vraagt om lokale oplossingen door een lokale politieke partij zonder landelijke oorsprong of identiteit!

Samen naar een gezonde gemeente

GEZOND Haarlemmermeer is een lokale politieke partij in de gemeente Haarlemmermeer. Ons partijprogramma bestaat uit lokale standpunten, zonder landelijke politieke inmenging of agenda.

Doe mee!
GEZOND Haarlemmermeer
Recente berichten