De fractie van GEZOND Haarlemmermeer

Kasper Sulmann
Raadslid

Geboren en getogen in Haarlemmermeer. Woonachtig in Hoofddorp in Floriande.

Aan de kant staan klagen of een verschil willen maken. Dit is wat ik mij afvroeg en duidelijk kwam naar voren dat ik me in wil zetten voor een betere maatschappij. Door decentralisatie vanuit de overheid krijgt de gemeente steeds meer verantwoordelijkheden. Graag wil ik dan ook het verschil maken in de gemeente Haarlemmermeer.

GEZONDE speerpunten voor mij zijn een deugdelijk financieel beleid, bouwen van sociale huurwoningen en betaalbare koopwoningen en duurzaamheid.

Edwin Hagemeijer
Fractieassistent

Een Haarlemmermeerder vanaf het prille begin en al mijn hele leven woonachtig in Zwanenburg.

Lever niet alleen kritiek, maar onderneem actie. En dan moet je niet gaan roepen, maar dan moet je er zelf voor gaan. Ik zet me graag in voor mijn omgeving mij inzetten voor GEZOND Haarlemmermeer past daar goed bij. Er gaat veel goed in onze gemeente, maar het kan altijd beter.

GEZONDE speerpunten zijn voor mij goed financieel onderbouwd beleid, goede bereikbaarheid van voorzieningen, duurzaam ontwikkelde woningbouw en de juiste afweging tussen economische groei en kwaliteit van wonen. Het GEZONDE verstand gebruiken bij alle besluitvorming.

Richard Kenselaar
Fractieassistent

Geboren in Badhoevedorp, de tweede helft van mijn jeugd in Zwanenburg wonende, daarna bijna twee decennia gewoond in Hoofddorp en nu weer terug in het vertrouwde Zwanenburg en al vanaf mijn vroege jeugd sportief actief, durf ik mezelf met een gerust hart een GEZONDE Haarlemmermeerder te noemen.

Enkele jaren geleden heb ik een bewuste overstap gemaakt van manager in de detailhandel met 25 jaar ervaring naar een onervaren begeleider in de sociale werkvoorziening, omdat ik meer voor mensen wilde betekenen dan in mijn toenmalige functie  volgens mijn eigen invulling nog haalbaar was. Deze switch geeft mij zo veel voldoening, dat ik meer wil doen in een breder kader, en dat kan nu via GEZOND Haarlemmermeer.

GEZOND Leven, GEZOND Ouder worden en GEZOND Ondernemen in combinatie met GEZONDE Participatie zijn voor mij vanuit mijn verleden en heden belangrijke GEZONDE speerpunten.

Mariska van Hulzen
Fractiemedewerker

Geboren in Vijfhuizen en opgegroeid in Hoofddorp. Woonachtig met mijn man en 3 kinderen in de wijk Floriande in Hoofddorp. Een GEZONDE Haarlemmermeerder zo gezegd.

Sinds januari 2019 ben ik fractiemedewerker bij GEZOND Haarlemmermeer en ondersteun ik het team in de breedste zin van het woord. Wij gaan uit van het principe dat de gemeente er voor de burgers is en niet andersom. En ik ben trots op onze fractie, die bij haar eerste verkiezingen meteen 1 zetel in de gemeenteraad behaald heeft.

In  het dagelijks leven ben ik werkzaam bij KLM als stewardess. Een GEZOND Schiphol is voor mij dan ook een GEZOND speerpunt. Een ander belangrijk speerpunt vind ik een GEZONDE toekomst voor onze inwoners. Kinderen hebben de toekomst en moeten veilig kunnen opgroeien. Concreet maak ik mij hard voor een economisch sterke en duurzame samenleving, een startkwalificatie voor ieder kind! Duurzame oplossingen genomen met GEZOND verstand voor een GEZONDE toekomst, waarin onze kinderen zeker zijn van een fijn leefklimaat in onze mooie en veelzijdige polder.

Minder politiek, meer GEZOND verstand!

GEZOND Haarlemmermeer is een lokale politieke partij in de gemeente Haarlemmermeer. Ons partijprogramma bestaat uit lokale standpunten, zonder landelijke politieke inmenging of agenda.

GEZOND Haarlemmermeer
Recente berichten