Loading...
Nieuws2018-09-08T10:45:54+00:00

Het is ons gelukt!!

By |december 1st, 2018|

Gekomen vanuit het niets, met een korte aanlooptijd en een zeer beperkt budget, maar met veel enthousiasme, motivatie en GEZOND verstand hebben we een huzarenstukje uitgehaald, namelijk het vertrouwen winnen van voldoende inwoners om een zetel te behalen in de gemeenteraad van Haarlemmermeer. Vanaf die plek gaan we er alles aan doen om uw stem door te laten klinken in de besluitvorming van de gemeente en om punten die voor u van belang zijn op de agenda te krijgen.

De GEZONDE kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 november

By |oktober 18th, 2018|

Met trots presenteert GEZOND Haarlemmermeer de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 november in Haarlemmermeer. U vindt ons terug op Lijst 12! Wij zetten ons met deze diverse en veelzijdige kandidaten in voor een GEZONDE toekomst voor de gemeente Haarlemmermeer. De lijsttrekker is Kasper Sulmann, een geboren en getogen Haarlemmermeerder.

Woningmarkt voor starters zwaar onder druk

By |oktober 10th, 2018|

Starters vinden steeds moeilijker een geschikte woning. De woningmarkt lijkt voor starters wel op slot te zitten. De almaar stijgende woningprijzen met strengere hypotheekregels maakt het voor een starter al lastig om een geschikte woning te vinden. Echter ondervinden starters nu ook hevige concurrentie van beleggers op de woningmarkt. De oplossing is niet het stimuleren van beleggers maar het stimuleren van de starter om een woning te kunnen kopen door het bouwen van betaalbare woningen en het toegankelijker maken van startersleningen.

GEZOND Haarlemmermeer op MeerRadio

By |september 8th, 2018|

Zondag 16 september zal GEZOND Haarlemmermeer te horen zijn op het lokale Haarlemmermeerse radiostation MeerRadio. Rond 12.15 uur zal Edwin Hagemeijer een interview geven waarin hij gaat vertellen waar GEZOND Haarlemmermeer voor staat en waarom het nodig is dat er een nieuwe lokale partij de Haarlemmermeerse politieke arena betreedt.

Lokale politieke partijen gemeenteraadsverkiezingen Haarlemmermeer bekend

By |augustus 31st, 2018|

Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen op 21 november 2018 kunnen de inwoners van de Haarlemmermeer en (nu nog) Haarlemmerliede en Spaarnwoude naast de lokaal actieve landelijke politieke partijen stemmen op zes lokale politieke partijen. Wat betreft de lokale partijen doen oude bekenden mee zoals HAP, CDVP, EEN Haarlemmermeer, Forza en SRH. Nieuw op de lijst is GEZOND Haarlemmermeer!

Samen naar een gezonde gemeente

GEZOND Haarlemmermeer is een lokale politieke partij in de gemeente Haarlemmermeer. Ons partijprogramma bestaat uit lokale standpunten, zonder landelijke politieke inmenging of agenda.

Doe mee!
GEZOND Haarlemmermeer
Recente berichten